torsdag 10. mars 2011

Tilsynsbesøket er overstått

Da har hverdagen igjen senket seg på skolen. Vi hadde besøk fra oppvekstsjen og hans rådgiver i hele går. Det ble en interessant og noe slitsom dag. Det er utfordrende å forklare og begrunne valg man har tatt i løpet av ett år, men samtidig er det greit å få en samtale før bevilgning av ressurser til det nye skoleåret. Det er også veldig greit å få gitt innspill til videre planer som oppvekstsjefen jobber med.

Vi har fått beskjed om å redigere mobbeplan, hvor ofte bør slike planer redigeres? Vi sliter også med å få hjemmesiden til å bli bra nok. Jeg opplever at det er vanskelig å oppdattere jevnlig. Det blir så mye som skjer at det er endel av min dårlige samvittighet. Det jeg lurer på er om det er noen gode rutiner som finnes der ute? Hvem har ansvar for det på andre skolene? Tips mottas med takk:)

1 kommentar:

  1. Alle lærerne har ansvar for å holde klassens side oppdatert. Hver enkelt lærer kan også skrive innlegg der de forteller om små og store ting fra skolehverdagen. Dette ser vi på som viktig for å bygge positivt omdømme. Informasjon av mer generell karakter som råd og utvalg, skolens planer osv. er rektors ansvar. Jeg deler din dårlige samvittighet. Håpløst å finne tid til å prioritere dette høyt. Er dette en av tidstyvene vi skal ta, eller er skolens hjemmeside så viktig at vi må prioritere tid til å oppdatere jevnlig? Jeg er i tvil.
    Jeg skulle gjerne ønske meg et datasystem som var mer helhetlig. Jobber nå på tre ulike: skolens hjemmeside, skolens nettverk og det kommunale nettverket.

    SvarSlett